Zeg ja tegen NoFly!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Zeg ja tegen NoFly! online lezen
 
 
Nufarm
 
Technische Informatie
16 mei 2023
 
 
 
Zeg ja tegen NoFly®
tegen witte vlieg
Glastuinders zijn voortdurend op zoek naar een goede balans in de kas en naar de beste schema’s om plaaginsecten te bestrijden. Witte vlieg (tabaks- en kaswittevlieg), zorgt in toenemende mate voor problemen. Dit mede als gevolg van het verdwijnen van middelen.

Maar met NoFly is er een nieuw en effectief biologisch middel beschikbaar. NoFly werkt op basis van de schimmel Paecilomyces fumosoroseus (FE9901).  


NoFly is toegelaten in vruchtgroenten onder glas  (tomaat, komkommer, courgette, paprika en aubergine) en in de bedekte teelt van vaste planten. Het middel is effectief tegen witte vlieg. 

LEES MEER

Meer informatie

Wilt u meer weten over de effectiviteit en de voordelen van NoFly? Klik dan vooral hier om ons actuele kennisartikel met onder andere recente proeven en spuitschema’s te lezen.

Voor technische informatie over deze campagne kunt u contact opnemen met onze technisch adviseurs:

Tjeerd Peeters: +31 (0) 6 -51224563 / tjeerd.peeters@nufarm.com 



Gerwin Murre: +31 (0) 6-26625355 / gerwin.murre@nufarm.com



Kijk ook op onze website: https://nufarm.com/be/
 
Nufarm B.V.
Rivium Quadrant 75- 7
2909 LC Capelle aan den IJssel
Nederland
+31 (0) 303 7700
info.be@nufarm.com
+31 (0)10 303 7725
salesbenelux@nufarm.com
Nufarm
Facebook   Youtube
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden
NoFly® is een geregistreerde merknaam van Futureco Bioscience S.A. NeemAzal®-T/S is een gedeponeerd handelsmerk van Trifolio-M GmbH. Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.