Duplosan Super in granen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Duplosan ® Super in granen online lezen
 
 
Nufarm
 
Technische Informatie
21 maart 2023
 
 
 
De kracht van phenoxies
De granen beginnen zich te ontwikkelen. En dat geldt ook voor de onkruiden.
 
In veel percelen is in het najaar al een succesvolle onkruidbestrijding uitgevoerd.
In granen is dit voorjaar Duplosan® Super, met drie werkzame stoffen: mcpp, mcpa en 2,4 dp-p, het ideale middel voor een correctiebespuiting. Duplosan® Super is ook effectief op resistente klaproos en een belangrijke resistentiebreker.
 
Kortom, doe ook dit seizoen uw voordeel met de kracht van phenoxies in granen. Lees er meer over op www.nufarm.com/be/dekrachtvanphenoxies.
 
Lees meer
Informatie

Voor technische informatie over deze campagne kunt u contact opnemen met onze technisch adviseur Herbrecht Muys: 0470 913069 / herbrecht.muys@nufarm.com.



Kijk ook op onze website: www.nufarm.com/be.
 
Nufarm B.V.
Rivium Quadrant 75- 7
2909 LC Capelle aan den IJssel
Nederland
+31 (0) 303 7700
info.be@nufarm.com
+31 (0)10 303 7725
salesbenelux@nufarm.com
Nufarm
Facebook   Youtube
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden
Duplosan® Super is een geregistreerde merknaam van Nufarm. Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie