Makkelijk scoren online lezen
 
 
Nufarm
 
Technische Informatie
9 maart 20
9 maart 2020
 
 
 
Makkelijk scoren met onkruidbestrijding in grasland 
 
Een goed presterend perceel grasland levert meer eiwitrijk ruwvoer op. Een tijdige onkruidbestrijding in grasland is daarmee een rendabele manier om te bezuinigen op de aankoopkosten van (kracht)voer en om de kostprijs voor melk te verlagen. Gericht op meer aandacht voor onkruidbestrijding in grasland voeren wij dit seizoen de campagne ‘Makkelijk scoren met onkruidbestrijding in grasland.’
LEES MEER


Twee ton extra ruwvoer door onkruidbestrijding
Waar gras groeit, ontstaat op den duur ook onkruid. De onkruidbezetting wordt met de jaren erger. Zeker de afgelopen jaren met afwisselend langdurige periodes van droogte, later gevolgd door veel regenval, krijgen onkruiden kans zich te ontwikkelen ten koste van goed presterende grassen. De diverse voorkomende onkruiden zoals muur, paardenbloem, boterbloem, herderstasje, distels en niet te vergeten zuringsoorten, waarvan de ridderzuring de meest bekende is, zijn ronduit schadelijk voor de opbrengst.
 
Onkruidbestrijding van voorjaar tot najaar
Vaak wordt het vroege voorjaar gezien als het beste moment voor een onkruidbestrijding. Bij een onkruidbestrijding in het voorjaar is er immers direct voordeel in de vorm van een hogere ruwvoeropbrengst. Kijk voor uitgebreide informatie op www.nufarm.com/nl/makkelijkscoren.
Informatie
Heeft u vragen over de campagne of onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan rechtstreeks met Paul van der Kooij: 06 - 41 34 59 97 / paul.vanderkooij@nufarm.com of Ronny Traas: 06 - 13 55 60 99 / ronny.traas@nufarm.com.
 
 
Nufarm B.V.
Rivium Quadrant 75- 7
2909 LC Capelle aan den IJssel
010 303 7700
info.nl@nufarm.com
010 303 7725
sales.benelux@nufarm.com
Nufarm
Facebook   Youtube
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden