Onkruidbestrijding grasland 2019 online lezen
 
 
Nufarm
 
Technische Informatie
5 maart 2019
 
 
 
Campagne richting loonwerkers en melkveehouders
De loonwerker speelt een belangrijke rol bij de onkruidbestrijding in grasland. Daarom richt Nufarm zich dit jaar speciaal tot deze doelgroep met een folder, brochure, mailings en advertenties in onder andere de Loonwerker en Grondig. Maar ook de melkveehouders worden niet vergeten. Zij ontvangen een folder met daarin aandacht voor het belang van onkruidbestrijding. 
Lees meer
 
Twee ton ruwvoer meer per hectare
Het belang van tijdige onkruidbestrijding in grasland wordt nog altijd onderschat. Veel melkveehouders stellen een onkruidbestrijding te makkelijk uit. Uit onderzoek komt keer op keer naar voren dat grasland met geen of weinig onkruiden aanzienlijk meer ruwvoer per hectare oplevert. Twee ton aan extra ruwvoer is realistisch. En dat tegen een relatief lage investering. Een tijdige en goede onkruidbestrijding is daarom een van de meest effectieve manieren om meer ruwvoer van eigen grond te winnen en de kostprijs voor melk te verlagen.
 
Middelen voor elk type grasland
Cirran, Jepolinex pro en Buttress
Nufarm biedt met de middelen Cirran®, Jepolinex® Pro middelen voor zowel eerstejaars en bestaand grasland. Ook in klavergrasland bieden we met Buttress® een oplossing. Onze adviezen staan op onderstaande website.
 
Informatie
Meer informatie staat op www.meergrasmeermelk.nl. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met onze technisch adviseur Paul van der Kooij: paul.vanderkooij@nufarm.com / 06 41345997 of Ronny Traas: ronny.traas@nufarm.com / 06 13 55 60 99.
 
 
Nufarm B.V.
Rivium Quadrant 75- 7
2909 LC Capelle aan den IJssel
010 303 7700
info.nl@nufarm.com
010 303 7725
sales.benelux@nufarm.com
Nufarm
Facebook   Youtube
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden
Cirran, Jepolinex Pro en Buttress zijn geregistreerde merknamen van Nufarm. 
Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor het gebruik eerst het etiket en de productinformatie