De kracht van Emblem Flo online lezen
 
 
Nufarm
 
Technische Informatie
4 mei 2020
 
 
 
Actualiteit
De weersomstandigheden dit voorjaar zijn uitzonderlijk. In februari veel neerslag, gevolgd door een lange periode van droogte. De droogte nu zorgt ervoor dat de structuur niet meevalt en het zaaibed niet altijd ideaal is. In jaren waar de bodemherbiciden het moeilijk hebben door een grofkluitig zaaibed & droogte is een correctie met Emblem® Flo noodzakelijk.
Lees meer
Werking 
Emblem Flo heeft een uitstekende werking op o.a. klein kruiskruid, veelknopigen en melde. Door LDS toepassing kan nu goed worden ingespeeld op de praktijksituatie.                 

Door Emblem Flo te mengen met andere gewasbeschermingsmiddelen kan een breed assortiment aan moeilijke onkruiden worden bestreden.
Advies

Zaaiuien


Vanaf 3 cm echt pijpje kan men onder afgeharde omstandigheden starten met 0,15 l/ha Emblem Flo. Indien een herhaling nodig is dient men spuitinterval aan te houden van minimaal 7 dagen.


Emblem Flo heeft drie toepassingen per teeltcyclus met een maximum van 0,75 liter per hectare.
Informatie

Voor technische informatie kunt u contact opnemen met onze technisch adviseurs Ronny Traas: 06 - 13 55 60 99 / ronny.traas@nufarm.com of Paul van der Kooij: 06 - 41 34 59 97 / 
paul.vanderkooij@nufarm.com.

Kijk ook op onze website https://nufarm.com/nl/

 
Nufarm B.V.
Rivium Quadrant 75- 7
2909 LC Capelle aan den IJssel
010 303 7700
info.nl@nufarm.com
010 303 7725
sales.benelux@nufarm.com
Nufarm
Facebook   Youtube
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden
Emblem ® Flo is een geregistreerde merknaam van Nufarm. Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik het etiket en de productinformatie.