Bacterievuur is en blijft één van de gevaarlijkste ziekten in de fruitteelt. Tijdens de bloei van de appels en peren kan bacterievuur ongemerkt toeslaan, met alle gevolgen van dien. Een groeiend aantal telers ervaart een toename van bacterievuur.
Een aantasting door bacterievuur kan het beste voorkomen worden. Preventieve maatregelen zijn dus noodzakelijk! Blossom ProtectTM biedt de preventieve bescherming die nodig is.
Door het unieke werkingsmechanisme geeft Blossom Protect als antagonist bescherming aan de bloem zodat bacterievuur niet kan ontwikkelen. Een natuurlijke en biologische barrière tegen bacterievuur! Pas Blossom Protect daarom preventief toe:
- 1 dag voor een voorspeld infectiemoment door waarschuwingsmodellen
- Standaard, vlak voor volle bloei, in percelen met bacterievuurhistorie
Blossom Protect TM en Buffer Protect TM zijn gedeponeerde handelsmerken van Bio-Ferm. Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor het gebruik eerst het etiket en de productinformatie.