Makkelijk scoren! online lezen
 
 
Nufarm
 
Technische Informatie
2 maart 2020
 
 
 
Makkelijk scoren!
 
Komende zomer is het EK-voetbal. Een prachtig evenement waarbij optimisten België tot een van de titelkandidaten rekenen. Maar het is nog even afwachten hoe makkelijk we gaan scoren.
Graslandcampagne
Over makkelijk scoren gesproken. Melkveehouders zijn zich vaak onvoldoende bewust van het financiële voordeel van een onkruidbestrijding in grasland. Daarom biedt Nufarm hen daarover op verschillende manieren informatie. Dit jaar doen we dat met de campagne ‘Makkelijk scoren, met Cirran® in grasland’. We tonen daarbij aan dat een onkruidbestrijding in grasland zeer rendabel is. Dit, en meer, kunt u vinden in onze nieuwe flyer die ook richting de melkveehouders verstuurd wordt. Klik hier om deze te openen.

In onze advisering werken we altijd nauw samen met adviseurs die de melkveehouders in de praktijk bezoeken. Ongetwijfeld worden er in 2020 weer vele hectares grasland beoordeeld. Bedenk daarbij altijd dat u makkelijk scoort met ons product Cirran.

 
 
Informatie
Heeft u vragen over de campagne of onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan rechtstreeks met Herbrecht Muys: 0470 91 30 69 / herbrecht.muys@nufarm.com.
 
Indien u flyers wilt aanvragen kunt u contact opnemen met Marion van de Graaf:
+31 (0) 10 - 303 77 29 / marion.vandegraaf@nufarm.com.
 
Nufarm B.V.
Rivium Quadrant 75- 7
2909 LC Capelle aan den IJssel
Nederland
+31 (0)10 303 7700
info.be@nufarm.com
+31 (0) 10 303 7725
sales.benelux@nufarm.com
Nufarm
Facebook   Youtube
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden