Het geld ligt voor het oprapen! Lees online
Nufarm - Grow a better tomorrow
27 februari 2018
Meer gras meer melk
De lente staat voor de deur en daarmee introduceren wij tegelijkertijd onze spiksplinternieuwe graslandcampagne. Binnenkort zult u onze advertenties lezen in diverse vakbladen (Management & Techniek,12 maart en Boer en Tuinder, 13 april). Houd ons in de gaten want de komende weken kunt u er niet meer omheen!

Neemt u bijvoorbeeld eens een kijkje op onze vernieuwde website meergrasmeermelk . Deze heeft niet alleen een visuele maar ook een inhoudelijke transformatie ondergaan. Naast alle informatie over onze producten Cirran®, Buttress®, SmartGrass® en Kyleo® vindt u er bijvoorbeeld ook alles over graslandonkruiden.
Delen:
Facebook
 
Het geld ligt voor het oprapen!
Om een goede onkruidbestrijding te kunnen uitvoeren in grasland is het van essentieel belang dat men weet welke onkruiden er in het perceel aanwezig zijn. Door het perceel in te gaan kan een goed beeld worden gevormd van de aanwezige onkruiden.

Kijk vanaf maart regelmatig in uw graslandpercelen naar de onkruidbezetting. Door op tijd een onkruidbestrijding uit te voeren, verdient u honderden euro's per hectare.
 
Omdat Nufarm hiervan het belang wil onderstrepen en om veehouders te stimuleren hun percelen te  scouten (onkruiden waarnemen en herkennen), werkt Nufarm momenteel hard aan een handige werkingstabel . Hiermee kunt u tijdig de onkruiden in grasland bestrijden en behaalt u een hogere ruwvoeropbrengst. Directe winst dus! Deze werkingstabel ontvangt u zeer binnenkort.
   
 
Informatie
Binne

Binnenkort ontvangt u ook een technische mailing m.b.t. onkruidbestrijding in grasland.

Voor meer technische informatie kunt u contact opnemen met onze technisch adviseurs:

Patrick Piessens: +31 (0)10 303 77 34/ +31 (0)6 5330 4367/ patrick.piessens@nufarm.com
Wouter Planckaert: +31 (0)10 303 77 00/ +32 (0)471 82 38 84/ wouter.planckaert@nufarm.com
     
 
Contact
Nufarm B.V.
Rivium Quadrant 75-7
2909 LC Capelle aan den Ijssel
T: +31 10 3037725
E: info.be@nufarm.com
I: www.nufarm.com/BE/home
Informatie:
Over Nufarm
Producten
Video's
Nufarm
Cirran®,Kyleo®  en Buttress®  zijn geregistreerde merknamen van Nufarm. SmartGrass® is een geregistreerde merknaam van Sumitomo Chemical Agro Europe S.A.S Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor het gebruik eerst het etiket en de productinformatie