Het geld ligt voor het oprapen! Lees online
Nufarm - Grow a better tomorrow
6 februari 2018
Meer gras meer melk!

Februari is van start gegaan en daarmee tegelijkertijd onze spiksplinternieuwe graslandcampagne.
Misschien heeft u al het een en ander voorbij zien komen op onze vernieuwde Facebookpagina of online in de vakbladen. Houd ons in de gaten want de komende weken kunt u er niet meer omheen!

Neemt u bijvoorbeeld ook eens een kijkje op onze meer gras meer melk website. Deze heeft niet alleen een visuele maar ook een inhoudelijke transformatie ondergaan. Naast alle informatie over onze producten Buttress®, Cirran®, Jepolinex® Pro en SmartGrass®, vindt u er bijvoorbeeld ook alles over graslandonkruiden.
Delen:
Facebook
 
Het beste rendement uit grasland


"Cirran, voor het beste rendement uit grasland" is de titel van onze nieuwe folder. Deze folder valt in de maand februari in de bus bij melkveehouders (met meer dan 100 melkkoeien) en loonwerkers.
U kunt hem echter nu al downloaden! Klik hier
 
Het geld ligt voor het oprapen!
Om een goede onkruidbestrijding te kunnen uitvoeren is het van essentieel belang dat men weet welke onkruiden er in het perceel aanwezig zijn. Door het perceel in te gaan en de onkruiden te bekijken en tellen kan er een goed beeld gevormd worden van de aanwezige onkruiden.

Omdat Nufarm hiervan het belang wil onderstrepen en om veehouders te stimuleren hun percelen te  scouten (onkruiden vinden en zien) zijn we met de actie "Het geld ligt voor het oprapen" gestart:
In iedere provincie in Nederland is één bordje op een perceel geplaatst. Degene die het bordje vindt (bordje is gekoppeld aan het perceel) maakt daarvan een foto en wint voor 100 euro aan waardebonnen. Het tijdig uitvoeren van onkruidbestrijding rendeert dus onmiddelijk!

U leest hierover alles in de folder en op onze Facebookpagina kunt u de actie op de voet volgen. Like onze pagina en u bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws.
 
Informatie
Binne

Binnenkort ontvangt u ook een technische mailing m.b.t. onkruidbestrijding in grasland.

Voor meer technische informatie kunt u contact opnemen met onze technisch adviseurs:

Patrick Piessens: 010 303 77 34/ 06 5330 4367/ patrick.piessens@nufarm.com
Paul van der Kooij: 010 303 77 50/ 06 4134 5997/ paul.vanderkooij@nufarm.com
    
 
Contact
Nufarm B.V.
Rivium Quadrant 75-7
2909 LC Capelle aan den Ijssel
T: 010 - 3037725
E: info@nl.nufarm.com
I: www.nufarm.com/nl
Informatie:
Over Nufarm
Producten
Video's
Nufarm
Cirran®,Jepolinex® Pro  en Buttress ® zijn geregistreerde merknamen van Nufarm. SmartGrass® is een geregistreerde merknaam van Sumitomo Chemical Agro Europe S.A.S Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor het gebruik eerst het etiket en de productinformatie