Vertrouw op Canvas®
  
  
  
  

Lees online
Nufarm - Grow a better tomorrow
8 juli 2015
Vertrouw op Canvas®!
Op dit moment staan veel aardappelpercelen in bloei.  De phytophthora druk is laag vanwege de langdurige droogte. Toch is het van belang het gewas preventief goed beschermd te houden. Zo worden bij een weersomslag en verhoging van de phytophthora druk het blad en de knollen niet aangetast.
 
Voorkom Alternaria!
Door de huidige omstandigheden moeten we wel alert zijn op een andere schimmelziekte die flinke aantasting kan veroorzaken in aardappelen, namelijk Alternaria. Het advies Canvas® + mancozeb bevattend middel is niet alleen uitermate sterk tegen phytophthora maar legt ook de basis voor de Alternaria bestrijding!
 
Advies

0,3 l/ha Canvas® + mancozeb bevattend middel
 
Elke aardappel verdient de beste bescherming
 








Onlangs is Nufarm met de campagne “Vertrouw op Canvas®” gestart. Op de website http://www.vertrouwopcanvas.nl vindt u uitgebreide informatie over Canvas®, aardappelziekte, nieuwsberichten en advies. Tevens vindt u op de website een viertal filmpjes waarin aardappeltelers uit verschillende provincies vertellen over de manier waarop zij phytophthora bestrijden.
 
Informatie
Voor technische informatie kunt u contact opnemen met onze technisch adviseur Patrick Piessens: 010 – 303 7734 / 06- 5330 4367 / patrick.piessens@nl.nufarm.com.

 Kijk ook op onze website http://www.nufarm.com/nl/canvas.
 
Contact
Nufarm B.V.
Postbus 204
3190 AE Hoogvliet
T: 010 - 3037725
E: info@nl.nufarm.com
I: www.nufarm.com/nl
Informatie:
Over Nufarm
Producten
Video's
Nufarm
Canvas® is een geregistreerde merknaam van Nufarm.
Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.